Corona-nieuws

31 maart 2020

De KBKB heeft beslist om de veldcompetitie en de Beker van België 2019-2020 te annuleren. Er worden dus geen competitiewedstrijden meer gespeeld dit seizoen. Zie ook de officiële communicatie hieromtrent.

28 maart 2020

In de Nationale Veiligheidsraad van 27 maart is beslist de eerder genomen maatregelen te verlengen met twee weken, dus tot en met 19 april. Ze kunnen daarna nog twee weken worden verlengd, d.w.z. tot en met 3 mei.

Alle KCBJ-activiteiten tot en met 19 april zijn afgeschaft.

15 maart 2020

Alle KCBJ-activiteiten tot en met 3 april zijn afgeschaft. Het sportpark aan de Grote Baan is gesloten voor het publiek.

De paasontbijten die voorzien waren voor paaszaterdag 11 april worden afgeschaft. Mensen die reeds online besteld en betaald hebben, krijgen hun geld terugbetaald. Er worden geen voorverkopen meer georganiseerd.

De Algemene Vergadering die voorzien was voor zondag 29/3 wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum.

12 maart 2020

Uit voorzorg voor het coronavirus worden alle KCBJ-activiteiten tot en met 31 maart afgeschaft. Dit gebeurt op aanraden van de korfbalbond (KBKB) en Sport Vlaanderen.

Dit slaat zowel op alle sportieve activiteiten (trainingen en wedstrijden) als op niet-sportieve activiteiten (verkoop sportkledij 13/3, reglementenkwis 20/3, 1e voorverkoop paasontbijten 21/3).

De afgelastingen gelden al zeker tot 31 maart. De situatie wordt verder op de voet gevolgd.

Laat ons hopen dat we, door deze maatregelen te treffen, mee de uitbreiding van het coronavirus kunnen indijken.

Het KCBJ-bestuur.